LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

El Comitè d’Empresa de Sant Camil reclama millores laborals

El pàrquing de l’Hospital Residència Sant Camil

La majoria de treballadors de l’Hospital Sant Camil han hagut d’assumir càrregues extra de feina per a poder contenir l’evolució del coronavirus. I el cert és que, malgrat les dificultats, tot el personal ha estat al peu del canó.  Ara que la situació està més sota control i que Sant Camil inicia el seu particular periple cap a la nova normalitat, el Comitè d’Empresa de l’hospital considera que ha arribat el moment de reivindicar “tot allò que els professionals de la casa han anat perdent durant els darrers anys”.

Actualment, a Sant Camil hi ha només dotze ingressats per coronavirus. El 30 de març es va arribar als 170. En aquest temps, s’han produït 78 defuncions i s’han donat 283 altes.

Tots els detalls d’aquestes reivindicacions i la possibilitat que l’aparcament de Sant Camil deixi de ser de pagament, a l’edició en paper d’aquest proper divendres. Podreu trobar el diari als punts de venda habituals i també podeu adquirir-lo a través de la plataforma digital iQuiosc. Tots els lectors que ara es facin subscriptors també podran rebre’l, si així ho desitgen, al seu domicili particular


Notícia relacionada:
Sant Camil reprén l’activitat

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA