LOADING

Type to search

Actualitat

El Consell d’Infants projecta un nou parc i clama per l’emergència climàtica

L’ens és la veu dels més petits de la vila, que escullen els seus representants i duen a terme diferents projectes de millora pensant en les seves necessitats

El Consell d’Infants, renovat amb la incorporació dels alumnes de cinquè de primària que inicien mandat, ha començat el curs aquesta setmana. En la primera trobada, de coneixença i traspàs dels projectes i propostes iniciats pels membres que ara fan sisè, han compartit les seves inquietuds i concretat la creació d’un parc infantil a can Robert.

La crida a l’emergència climàtica és una de les prioritats. Els infants clamen que a Sitges, “falten arbres, sobren cases, falta natura i sobra contaminació”. Tota una reivindicació, que junt amb altres propostes faran arribar al consistori.

El Consell d’Infants, creat el 2003, és la veu dels més petits de la vila, que escullen els seus representants i duen a terme diferents projectes de millora a Sitges pensant en les seves necessitats.

A L’Eco d’aquesta setmana donem la veu als membres del Consell d’Infants. El podeu trobar al vostre punt de venda o en l’edició digital d’iQuiosc.cat