LOADING

Type to search

Actualitat

El conseller d’Educació visita les obres del futur edifici de l’escola Agnès de Sitges

Els treballs, que costen gairebé 4 milions d’euros, han d’estar enllestits per a l’inici del curs 2020-2021

El conseller d’Educació del govern català, Josep Bargalló, ha estat avui dijous a Sitges per a visitar in situ els terrenys on s’ha de construir l’edifici definitiu de l’escola Agnès de Sitges. Bargalló hi ha assistit acompanyat pel director general de Centres Públics, Josep González-Cambray, i una representació tant del nou govern de Sitges com de l’equip directiu del centre. Tots ells han pogut veure com evolucionen els treballs mentre escoltaven les explicacions dels arquitectes que dirigeixen el projecte. Les obres costen gairebé 4 milions d’euros i han d’estar enllestides a l’inici del curs 2020-2021.

La visita del conseller ha començat amb una recepció a l’Ajuntament a càrrec de l’alcaldessa Aurora Carbonell. Bargalló ha lamentat que hagin hagut de passar deu anys perquè l’escola Agnès deixi d’estar en mòduls prefabricats i ha avançat que, gràcies a les mesures impulsades per la Generalitat, es reduiran un centenar de barracons durant aquest any arreu del país.

L’Agnès de Sitges és la quarta escola pública de la vila. El centre va obrir les seves portes el curs 2005-2006 a Can Pei i actualment acull al voltant de 200 alumnes. El nou edifici serà d’una sola línia per curs i s’ubicarà en una parcel·la de més de 7.000 metres quadrats a Quint Mar.