LOADING

Type to search

Cultura

El Festival de Terramar celebra la quarta edició, tot i el retard

El cartell reduirà ambició davant la caiguda d’alguns noms que no ha pogut tancar per no tenir el contracte assegurat fins ara

Aquest estiu hi haurà quarta edició del Festival Jardins Terramar. L’Ajuntament de Sitges ha confirmat la seva celebració, amb organització a càrrec de la mateixa empresa que ha fet les tres anteriors edicions, tot i que amb un altre nom (Terra Music and Events). Ha estat l’única que s’ha presentat al concurs de licitació. Hi haurà pocs canvis de format, però enguany el cartell previsiblement reduirà ambició, davant la caiguda d’alguns noms que l’organització havia aparaulat l’any passat i que no ha pogut tancar en no tenir el contracte assegurat fins ara.

L’Ajuntament va convocar el concurs per la finalització de l’anterior contracte i pels interrogants oberts pel procés en la concessió de la subvenció per part de l’anterior regidora de Cultura, Rosa Tubau. El departament d’Intervenció està elaborant un informe respecte aquest punt.

A L’Eco d’aquesta setmana us expliquem quins són els artistes que finalment no vindran, quina és la col·laboració entre l’organització i l’Ajuntament i quin el projecte en el qual està treballant la companyia promotora. Pots trobar L’Eco al teu punt de venda habitual o en l’edició digital d’iQuiosc.cat.