Sitges, 20 de Febrer de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 01:23 h

El Festival més ambiciós

Amb el fil conductor del ‘2001’ de Kubrik, el certamen rep la llista més completa d’estrelles, amb Nicolas Cage, Ed Harris, Peter Weir, Tilda Swinton, Ron Perlman, Pam Grier o M. Night Shymalan

28/09/2018 14:010 comentaris
 
Tal dia com avui de fa tot just 50 anys, el Casino Prado donava el tret de sortida de la que es va batejar com a primera Semana Internacional de Cine Fantástico. Era l'embrió del que acabaria sent el Festival actual, que dijous vinent inaugura la seva cinquanta-u-nena amb el cartell més ambiciós que hagi presentat mai.
 
Sota el leit motiv del clàssic d'Stanley Kubrik 2001, una odissea a l'espai, el Festival commemora enguany el que va suposar el memorable 1968 amb una polièdrica visió sobre la pluralitat del cinema fantàstic. Aquell 28 de setembre de 1968 naixia el que acabaria esdevenint el primer festival de cinema fantàstic del món, però també era l'any que es van estrenar als cinemes de mig món el que avui estan considerades obres mestres del cinema de gènere fantàstic, com El planeta dels simis, La semilla del diablo, La nit dels morts vivents o la mateixa 2001.
 
Podran llegir la notícia completa les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al teu punt de venda habitual
 
Podran llegir la notícia a l’edició digital
 
0comentaris