LOADING

Type to search

Actualitat

El futur del port de Vallcarca, l’ampliació del CAP i l’atac informàtic a l’Ajuntament, a L’Eco

El projecte de la Generalitat per adaptar Vallcarca com un port de desballestament de vaixells, l’ampliació provisional del CAP, l’atac informàtic patit per l’Ajuntament, la victòria del PSC a Sitges a les eleccions catalanes, el Carnaval confinat i l’arribada de la vacuna a docents i altres franges d’edat protagonitzen l’atenció informativa de L’Eco d’aquesta setmana.

L’Eco revela en les seves pàgines el pla de la Direcció General de Ports per a que Vallcarca esdevingui un punt per desmuntar i reciclar embarcacions, malgrat l’opinió contrària de l’Ajuntament. També prestem atenció a l’ampliació del CAP amb un mòdul extern per atendre la gestió de la Covid, a les primeres vacunes del sector docent i les primeres sortides de la gent gran de les residències. Al mateix temps, el precís atac informàtic patit pel consistori la setmana passada també atrau l’atenció informativa, així com les propostes de promoció que han programat el Cineclub i els comerciants per pal·liar la crisi actual, l’ampli camí que encara té la separació de residus a Sitges, les noves pilones del carrer Parellades i la tasca de l’Entitat Tutelar del Garraf.

L’actualitat local també s’atura en els resultats de les eleccions a Sitges i a Sant Pere de Ribes i la comparativa amb els registrats a nivell català, així com en els comicis catalans que hi ha hagut des de 1999. Acompanyem aquesta informació amb una doble anàlisi amb perspectives diferents.

A Sant Pere de Ribes, l’atenció passa per l’ampliació del CAP de les Roquetes, els programes dels casals de la gent gran del municipi, la donació de sang al Local, el nou espai dels joves o la iniciativa de sectors ciutadans per recollir deixalles als camins i els boscos.

El balanç del Carnaval també és tractat a les nostres pàgines. En fem balanç de les activitats de la cita confinada, expliquem la guerra de pancartes entre Sitges i Vilanova i passem revista al que ha passat a Ribes. Informem del nou servei de suport a les entitats i que l’Escola de Música recupera les activitats presencials. També abordem la Festa Major de Santa Eulàlia a les Roquetes. Les entrevistes d’aquesta setmana són a Marta Poch i a David Cuesta.

Les pàgines de Cultura estan centrades en la propera exposició de Matías Krahn Uribe, les gravacions de discos de Sr. Ramírez i la banda BKT, l’obertura del Palau de Maricel a la gent de Sitges i les noves propostes de La Pregonera. A Esports, l’atenció passa pel rugbi i l’hoquei patins i les seves represes, el compromís amb el missatge LGTBI d’un equip de futbol de Ribes, el fitxatge de Mario Méndez a la Pobla, la guerra entre clubs per la Federació, el reconeixement a Antoni Ferret i el triomf d’Aitana Bonmatí.

Aquesta setmana comptem amb les firmes d’Isidre Also, Xavier Coll, Juanjo Corcuera, Laura Cosialls, Xavi García, Laura Gómez, Manel Haro, Xavier Lahoz, Esteve Molero, Xavier Miret i Mestre, Josep Pérez, Miquel Muç Vall i Alejandro Sacristán, a més de les fixes: Francesc Borderia, JYM, Josep Maria Matas, Antoni Sella, Vinyet Panyella, Manel Pérez, Núria Pozo i Alba Vigó. Les contres són de Sandra Martínez (Sitges) i Josep Rius (Ribes). L’apunt és d’Horacio Elena.

Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure