LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El Gremi manifesta el seu malestar per la crítica situació del sector

Reunió de la Junta del Grem, celebrada ahir

El malestar en el conjunt del sector turístic de Sitges comença a disparar-se. Aquesta setmana, les reunions que agrupen les diferents comissions de treball del Gremi d’Hostaleria han recollit l’enuig pronunciat dels empresaris –petits i grans– per l’actual situació i, sobretot, per la manca d’alternatives i suport, que, segons subratllen, no reben per part de les administracions.

El Gremi ha celebrat aquesta setmana reunions dels diferents grups sectorials: el de l’oci nocturn, el de bars i restaurants i la Junta Rectora –que agrupa representants de tots els sectors, a més dels hotels i els apartaments turístics–. En totes aquestes trobades, el fil conductor ha estat el mateix: un pronunciat malestar per la situació d’indefensió en la que es troba el sector a causa de la crisi de la Covid.

Les situacions generals i particulars que han exposat en cadascuna de les tres cites els diferents són d’extrema preocupació i pronunciat malestar, cap al conjunt de les administracions: la municipal, l’autonòmica i l’estatal: “els polítics no estan per la feina, tenen altres prioritats, que és la política partidista”, ha apuntat un portaveu de l’entitat recollint els eixos tractats en les tres reunions i les opinions dels seus participants.

Entre els temes locals que més preocupació desperten entre els agremiats hi ha els interrogants sobre el trasllat de sorra les platges, l’estat de la neteja a la via pública (especialment a l’estiu), la manca d’aparcaments per acollir els vehicles visitants, un cop s’obrin les restriccions, i la proliferació d’habitatges il·legals, tot i les primeres sancions que han començat a efectuar l’Ajuntament, que consideren insuficients. En la Junta Rectora, celebrada ahir dijous, es va reafirmar la línia de pressionar les administracions “en defensa de l’economia i els llocs de treball”.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure