Sitges, 20 d'Abril de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 22:39 h

El moviment i el contrast de llum i color envaeixen el Miramar

Del bressol oníric de la pintura de Sillué a l’univers transgressor de les instal·lacions de Reyes, les dues exposicions del Centre Cultural Miramar representen un singular viatge conceptual

05/04/2019 13:180 comentaris
 
Francesc Sillué prometia temps enrere una exposició del seu darrer treball i els camins han volgut que l’estrena coincideixi amb la primera exposició de Juanma Reyes a Sitges. Dos móns que representen el contrast de dues expressions artístiques en moviment. Dues concepcions de l’art que evoquen singulars trajectòries, diferents en l’espai i en el temps.

El redós dels meus somnis, a la primera planta del Centre Cultural Miramar, reuneix una selecció de l’obra de Sillué (Barcelona, 1936) proposant un recorregut subjectiu sobre la bellesa, aturant-se en el joc dels colors i les dimensions, de manera que l’expressió de la seva obra radica en un concepte artístic lliure, sense misteris ni secrets, Una nova etapa en que el moviment, el color i les transparències, interessen a l’artista molt més que la temàtica que evoca. Incansable i detallista, sempre fidel al seu tarannà, innova i desperta una nova fusió de tons, que trenca amb la gama clàssica. “Ara m’interessa el ritme, l’expressió i continuar investigant”, afirma, el mateix dia que l’obra s’ha tornat a reunir gràcies a l’exposició del Miramar, que s’inaugura demà dissabte.

Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco, ja disponible al teu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris