LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El nombre de denúncies per incompliment es redueix a una tercera part

Control dela Policia Local, aquest dijous al migdia per evitar desplaçaments a segona residència

El nombre de denúncies interposades per la Policia Local de Sitges ha disminuït de forma clara des de diumenge passat, quan van el Govern de l’Estat va permetre sortir els menors de 14 anys durant una hora al dia. Fins aquell moment, la Policia realitzava una mitjana de gairebé 13 denúncies al dia i aquesta setmana han estat 4,5 diàries. En els darrers dies, els agents també han deixat de fer la patrulla de control amb agents de paisà, que durant les setmanes anteriors va permetre denunciar diverses infraccions.

El motiu que argumenta la Policia Local sobre aquest descens és que la flexibilització del confinament ha ampliat el marge de justificacions (en alguns casos, excuses) per part d ela gent per sortir al carrer. Aquest marge encara s’ampliarà més els propers dies amb la implantació d’altres mesures de la desescalada.

Des que va començar l’Estat d’Alarma, els agents han posat 559 denúncies per incompliment del confinament. També han efectuat quatre detencions: un per reincidència, dos resistència als agents i un per robatori.

Per altra banda, la Policia ha ampliat avui els dispositius per evitar els desplaçaments a segones residències aprofitant el cap de setmana llarg de l’1 de maig. Aquests desplaçaments seran permesos a partir de l’11 de maig, sempre que siguin dins la mateixa província. Els agents també estarien investigant avui l’avís d’una festa clandestina en una casa d’una urbanització del municipi.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA