LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El nombre d’hospitalitzats per Covid no baixa, tot i la millora de les dades

El nombre de persones de Sitges i de Sant Pere de Ribes hospitalitzades per Covid-19 es manté elevat, tot i la millora de les dades de contagi i el descens del nombre pacients amb aquests símptomes a l’Hospital de Sant Camil. Avui dimarts hi ha 14 persones de tots dos municipis ingressades, vuit de Sitges i sis de Sant Pere de Ribes.

En vuit dies, el nombre d’hospitalitzats locals no ha canviat (dilluns 15 eren sis de Sitges i vuit de Sant Pere de Ribes). Aquesta xifra es manté estable des de fa deu dies. Tampoc ha variat en excés el nombre total de pacients per Covid a Sant Camil (dilluns passat eren 48 i ahir, 44). El descens d’ingressats després de l’important augment posterior a les festes de Nadal està sent progressiu i constant, però encara lent.

El que tampoc s’atura són les defuncions per Covid a Sant Camil: en l’última setmana han estat tres. Es tracta d’una millora substancial respecte els set de l’anterior setmana, però també evidencia que la letalitat del coronavirus es manté encara a uns nivells elevats. Durant les tres primeres setmanes d’aquest mes, a Sant Camil hi ha hagut 15 defuncions per Covid, una xifra notablement elevada, que deixarà el febrer com un dels mesos amb morts.Notícies relacionades:
Les dades de contagi a Sitges ja tornen a estar per sota de la mitjana catalana (22 de febrer de 2021)
Els nous positius pugen la meitat que fa dues setmanes, però el risc de rebrot no baixa (18 de febrer de 2021)
El risc de rebrot se situa, per primer cop aquest any, per sota dels 300 punts (15 de febrer de 2021)
El descens de nous positius encara és lent a Sitges (11 de febrer de 2021)
Les dades de contagi tornen a créixer a Sitges (7 de febrer de 2021)
Baixa el nombre d’hospitalitzats (5 de febrer de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure