LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El nombre d’hospitalitzats per Covid se situa en els límits previs a Nadal

Un pacient amb Covid a Sant Camil, l’abril de l’any passat

El progressiu descens de contagis de les darreres setmanes –només frenat en els últims dies– s’ha traduït també en una baixada considerable dels hospitalizats per Covid. Avui només n’hi ha una persona de Sitges i dues de Sant Pere de Ribes ingressades per coronavirus als hospitals.

La xifra d’avui –que es manté així des de dijous– contrasta de ple amb les registrades al llarg el mes de febrer, quan els centres pagaven les conseqüències de la tercera onada. Fa un mes i mig hi havia 15 persones de Sitges i 17 de Sant Pere de Ribes ingressades amb Covid. A mitjans de mes, les dades es van reduir a la meitat i el mes de març van continuar baixant.

A Sant Camil també han baixat considerablement els pacients amb coronavirus, fins a situar-se en unes dades similars a les que hi havia a finals de desembre, abans que esclatés el nou rebrot. Actualment, són 22 pacients, una quantitat ben lluny dels 134 registrats a finals de gener. Aquesta setmana, però, s’ha hagut de lamentar una nova defunció per Covid, la tercera aquest mes. El febrer en van ser 18 i el gener, 35.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure