LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El nou carril bici del Passeig Marítim estrena el primer tram

El primer cap de setmana amb confinament perimetral municipal vigent, el primer tram del nou carril bici del Passeig Marítim s’ha estrenat amb diversitat d’opinions i de forma discreta.

Els beneficis per al foment de la mobilitat sostenible i l’ampliació de la connexió amb les vies ciclistes de la vila s’ha rebut positivament, però moltes famílies han expressat la preocupació per l’amplada dels carrils, que es consideren estretes tenint en compte que per un dels costats hi ha la circulació de vehicles. Preocupa especialment la canalla en bicicleta. I això ha provocat que, malgrat el nou carril, resulti inevitable la circulació d’alguna bicicleta damunt el passeig.

Les obres del primer tram van finalitzar el passat dijous i es va recuperar la circulació amb doble sentit al passeig, així com s’han reubicat 70 places d’aparcament als carrers adjacents, amb zona blava i zona verda amb prioritat per als residents.

A l’Eco d’aquesta setmana trobareu més detalls. L’Eco el podeu trobar al vostre punt de venda habitual i en edició digital a l’iQuiosc.cat.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure