LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El pacte per a la recuperació socioeconòmica s’obre a la ciutadania

El Pacte Local per a la recuperació de Sitges segueix avançant i després que l’Ajuntament i les entitats del sector social, cultural, laboral, econòmic, mediambiental i educatiu comenecessin a treballar plegats a partir del 8 de maig, ara s’obre una segona fase –a partir de dilluns vinent–, en què totes les veïnes i els veïns podran participar, i aporta les seves propostes a la plataforma digital creada.

El regidor Xavier Salmerón ha pivotat la participció ciutadana en el pacte, per tal que no quedi només en un document d’intervenció dels partits polítics i els organismes més rellevants de la vida socioecionòmica: “com a Govern estem treballant per atendre de manera immediata les necessitats generades per la crisi de la Covid-19” i afegeix que “volem estar preparats per al futur i treballar en paral·lel conjuntament amb la per a la recuperació del nostre municipi”. La participció ciutadana –és a dir, aconseguir que la gent digui la seva i faci les seves propostes– és una de les principals apostes de Ssalmerón en el mandat actual.

El procés participatiu vol posar en valor el treball conjunt i ho fa amb el lema Fent pinya, tornarem millors! que, seguint la campanya iniciada de Tornarem, presenta ara un segon vídeo per encoratjar la ciutadania a participar-hi.

Les propostes es començaran a recollir dilluns vinent i fins al 22 de juny, a través del portal Decidim Sitges, creat per recollir les necessitats, propostes i opinions de la ciutadania per afrontar els nous reptes de futur.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA