LOADING

Type to search

Cultura

El Port de Sitges inicia, aquest cap de setmana, els Concerts de Mitjanit

S’han programat catorze actuacions amb grups que ofereixen versions de diferents èpoques

Un estiu més el Port de Sitges organitza una nova edició dels concerts de mitjanit amb l’objectiu d’apropar la música a tots els públics amb un gran ventall de grups de diversos generes musicals. L’evolució d’aquest acte d’una concepció clàssica de festival de música cap a una de més fresca i innovadora on ha hagut cabuda a diferents estils musicals.

Enguany el programa inclou estils de jazz i blues, com cantors d’havaneres-per la diada de la verge Carme patrona dels pescadors i una gran festa celebrada al Port- o grups de tribut que rendeixen homenatge a grans grups i cantants de diferents èpoques com són The Beatles, Phill Colins o Michael Jackson. També ens ofereixen veus locals com les de Veneno en la Piel que ens ofereixen cançons populars del pop Espanyol dels anys 80 i 90. Els concerts són gratuïts i ubicats a la emblemàtica zona de Sitges del Port d’Aguadolç envoltada d’un ambient marítim, en un escenari al aire lliure.

El festival durant les seves diverses edicions a creat un públic fidel on sempre espera el certamen una vegada arribat l’estiu. Els primer concert tindrà lloc avui divendres dia 12 fins el dia 13 d’Agost on conclourà l’edició d’enguany.