LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El pressupost municipal de 2021 serà de 52 milions

Guillem Escolà, Luismi García, David Martínez, Aurora Carbonell i Carme Almirall, al Ple del pressupost del 2020

El proper 13 de gener el Govern municipal proposarà, en sessió plenària extraordinària, el pressupost per al 2021, que aquest any arriba als 52 milions d’euros, augmentant els 49,9 milions del 2020. La recent suspensió temporal de les regles fiscals permet mobilitzar la reserva econòmica municipal per atendre les necessitats provocades per la pandèmia.

El pressupost vol donar prioritat a les persones i als sectors econòmics, socials, esportius i culturals afectats per la pandèmia, i inclou un Fons de Contingència i Emergència Social de 8,5 milions d’euros per ajudes al tancament de possibles activitats, ajudes al sector turístic o la cultura. Les dotacions destinades a persones i empreses s’han incrementat en quasi un milió d’euros, i es farà un esforç per mantenir la inversió municipal, i així, diverses obres podran ser realitzades aquest any.

Per l’alcaldessa, Aurora Carbonell, l’objectiu és “garantir els serveis públics ordinadors i el funcionament intern de l’Ajuntament, i oferir la màxima atenció a les persones i als sectors més afectats per la pandèmia”. Per a Carme Almirall, regidora d’Hisenda “és resultat d’un intens debat amb la resta de grups municipals que hem dut a terme amb el regidor adjunt a Hisenda, Xavier Roig, i que estem segurs donaran els seus fruits”.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure