LOADING

Type to search

Actualitat

El projecte del port de desballestament a Vallcarca genera opinions en contra

Xiringuito de Vallcarca

La previsió de la Generalitat d’instal·lar un port de desballestament d’embarcacions a Vallcarca ha generat reaccions. L’Ajuntament s’hi oposa, tal com va avançar L’Eco la setmana passada, i els agents socioeconòmics, com els ports ja existents, l’Associació de Platges i Biodiversitat Sitges coincideixen en cercar una alternativa que integri el medi natural i alhora fomenti un turisme sostenible a Sitges. El debat està obert i ara el consens contra el projecte de la Generalitat ha de permetre que la vila concreti una proposta ferma. 

La proposta de convertir Vallcarca en un centre de desmuntatge i cementiri d’embarcacions ha provocat reaccions. I han reaccionat en contra des dels ports esportius (com el d’Aiguadolç) fins als ecologistes (Biodiversitat Sitges), passant pels clubs nàutics, els concessionaris de les platges o el mateix Govern municipal.

En parlem abastament a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu llegir l’article en l’edició de L’Eco d’aquesta setmana, que trobareu en els diferents punts de venda o bé en format digital a iQuiosc.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure