LOADING

Type to search

Cultura

El regidor de Cultura, Xavier Salmeron avança les prioritats per 2020

En una entrevista en l’edició impresa de L’Eco de Sitges, el regidor de Cultura, Xavier Salmeron, anuncia les prioritats per 2020 i les principals inversions del pla de mandat, que el Govern municipal està enllestint.

Les principals inversions, en cultura, es destinaran a les millores del Palau de Maricel i del Centre Cultural Miramar, en aquest cas per rehabilitar espais actualment sense ús, com el soterrani i dos edificis annexes. D’aquesta manera, el Patronat, així com altres equipaments, quedaran en segon terme, “perquè primer caldrà establir-ne els usos abans d’invertir ”, ha senyalat Salmeron.

Respecte de les polítiques culturals, el regidor de Cultura ha posat èmfasi en la necessitat d’una programació estable, en relació a les arts escèniques sobretot, abans que la realització de més o nous festivals. Ha obert una revisió del reglament del Consell Municipal de Cultura i prepara un nou reglament per la programació de les exposicions al Miramar que vol presentar durant el mes de gener.