LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

El risc de contagi es manté alt a Sitges, mentre continuen pujant els positius

El carrer Sant Francesc, dimecres passat

El nivell de contagi a Sitges es manté en una franja exageradament elevada: 654,29 punts. És una mica menys que ahir dijous, on va arribar al rècord amb 718,55 punts, però pràcticament igual que fa dos dies, quan va sortir fora de control. A partir dels 100 punts, es considera un nivell de contagi alt.

En els darrers set dies s’han fet 255 proves PCR a ciutadans de Sitges, de les quals el 21,16 per cent han sortit positives. Es tracta d’un xifra de contagis del doble que la setmana passada (11,55 per cent) i encara més que la setmana anterior (9,29 per cent).

El risc de contagi és, en aquests moments, el principal problema que provoca l’expansió del virus a Sitges, que actualment és fora de control, amb uns percentatges de rebrot excessivament elevats. En les últimes 48 hores s’han sumat sis casos nous.

En els onze dies que portem del mes d’agost, el percentatge de positius a ha pujat a Sitges un 30,44 per cent, a causa dels nous 88 casos. A tot Catalunya, durant els mateixos onze dies, el percentatge ha incrementat un 10,48 per cent, mentre que a la demarcació de Barcelona ha estat un 9,65 per cent.

A Sant Pere de Ribes, en canvi, les dades estan presentant una notable millora. En els onze primers dies de setembre, han augmentat un 8,12 per cent, si bé en les darrers 48 hores també s’han confirmat sis casos nous.

Notícies relacionades:
L’índex de contagi es dispara a Sitges fins el 655 (9 de setembre de 2020)
L’Ave Maria continua sense poder rebre visites per l’alt risc que hi ha a Sitges (9 de setembre de 2020)
Sant Camil triplica ingressats per Covid-19 en dues setmanes i pateix una altra defunció (8 de setembre de 2020)
El percentatge de positius creix a Sitges un 400% més que a tot Catalunya (7 de setembre de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure