LOADING

Type to search

Actualitat

El sindicat CGT de Cespa – Ferrovial anuncia diverses jornades de vaga

Brossa al voltant dels contenidors del carrer Artur Carbonell

Indignació per la ubicació d’un grapat d’illes dels nous contenidors; queixes d’alguns partits de l’oposició perquè no es compleix la plica; el sindicat majoritari defensant que, tot i que es poden millorar, les coses s’estan fent bé, i ara és el sindicat CGT, que explica, en un contundent comunicat llençat ahir diumenge, que farà diverses aturades els caps de setmana i festius a partir del pròxim diumenge 27 de desembre. Consideren que s’està incomplint la plica de condicions i en culpa a “l’Ajuntament, l’empresa concessionària i el sindicat majoritari”.

El nou contracte està portant de corcoll a l’empresa concessionària i l’Ajuntament, des que es va començar a aplicar, a principis del passat estiu i ara ha sortit un nou problema. En un dur comunicat emès ahir, la CGT comenta que “la relació amb els treballadors ha empitjorat i s’ha creat un clima de desconfiança, on cada cop és més difícil treballar”. El sindicat, que va aconseguir tres representants en les passades eleccions del mes d’agost, creu que ha fet tot el possible per evitar aquest emplaçament, però després de dues reunions amb l’Ajuntament per queixar-se de la situació dins l’empresa, en què “ens van donar suport, però després vam ser represaliats, no ens queda una altra alternativa que anar a la vaga”. Per acabar, CGT apel·la a l’empresa i l’Ajuntament a “la seva responsabilitat per presentar una solució, ja que la gestió posa en perill l’ambient laboral i la salut dels treballadors, deixant a la deriva un servei essencial per als ciutadans de Sitges”.

Altrament, el sindicat majoritari, UGT, se’n quedarà al marge, ja que no considera que s’hagi arribat al punt que justifiqui una aturada. El president del comitè, Bernardo Sánchez, Tete, lamenta que s’hagi hagut d’assabentar que els seus companys pararan de treballar durant certs dies, ja que un ciutadà li va fer arribar el comunicat i no que li comentessns ells directament. “De totes maneres, tot el que ells no netegin el diumenge, ho farem nosaltres el dilluns”, conclou Sánchez.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure