Sitges, 22 d'Octubre de 2018 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 03:43 h

El sitgetà que va tocar el cel amb les mans

Mor als 83 anys Jofre Vilà, expresident del Casino Prado Suburense, fundador del Carrusel de l’entitat i de l’Agrupació de Balls Populars, estudiós del folklore local i amant del teatre amateur

15/12/2017 08:560 comentaris
 
La Comissió de Festa Major va anar a casa de Jofre Vilà per oferir-li ser pendonista de Sant Bartomeu, la primavera del 2005. La seva resposta no va ser ni afirmativa, ni negativa. Es va limitar a dir: “És com tocar el cel amb les mans”. Aquesta metàfora amb ribets grandiloqüents defineix a la perfecció el que aquest autodidacte de caràcter fort i mirada curiosa sentia per l’univers sitgetà: una estima profunda i una curiositat infinita.
 
Dimecres al vespre, als 83 anys d’edat i després de llarga malaltia, Jofre Vilà va morir, deixant una fecunda trajectòria professional i cívica, que va abastar tots els registres de la cultura popular i que, en bona part, va desenvolupar engrandint l’orgull de l’entitat pradista. Deixa també un buit gran entre els centenars i centenars de persones que varen col·laborar amb ell i als quals va acompanyar, moltes vegades obrint-los horitzons artístics. L’enterrament tindrà lloc avui, divendres, a dos quarts de cinc de la tarda a la Parròquia.
 
Podran llegir la notícia a les pagìnes de L’Eco de Sitges ja disponible al teu punt de venda
 
Podran llegir la notícia a l’edició digital
 
0comentaris