LOADING

Type to search

Coronavirus Esports

El Sunway organitza el primer obert d’escacs telemàtic de la història

Partida del passat torneig d’escacs, celebrat el desembre al Sunway.

Sitges torna a ser pioner en el món dels escacs i avui divendres arrenca el I Open Internacional d’escacs online Sunway Sitges, probablement el primer obert de la història a disputar-se de forma telemàtica, i en el qual prendran part 478 escaquistes provinents de 60 països. Aquest torneig no substitueix el tradicional Festival Internacional d’Escacs Sunway Sitges, el qual se celebra anualment el desembre, de manera presencial. L’organitzador principal, Oskar Stober Bázquez, propietari de l’hotel, ha decidit posar en marxa un nou esdeveniment.

El torneig es disputarà pel sistema suís a nou rondes, seguit d’eliminatòries directes entre els primers setze classificats. El control de temps és de 90 minuts per jugador per a tota la partida i el premi ascendeix als 1.500€. Sitges i el Sunway segueixen sent pioners en el món dels escacs.

L’Eco d’aquesta setmana aborda de nou la crisi del coronavirus a Sitges i a Ribes i totes les seves repercussions humanes, sanitàries i econòmiques. A més, regala una mascareta quirúrgica homologada a tots els seus lectors, amb el patrocini de Pharmauto. Podeu accedir a la versió digital a través d’iQuiosc.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA