LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus Ribes

Els ajuntaments de Sitges i Ribes ja han lliurat 15.000 mascaretes

Els ajuntaments de Sitges i de Sant Pere de Ribes han distribuït, fins avui, més de 15.000 mascaretes. El consistori sitgetà ha distribuït en les dues darreres setmanes 4.200 de les 5.000 unitats proporcionades per Protecció Civil i lliurades als usuaris dels transport públic, tant a l’estació de Renfe com a la parada del bus de Can Robert. Aquestes mascaretes s’han afegit al miler de mascaretes que el mateix Ajuntament va distribuir inicialment i les 1.800 unitats confeccionades pels grups de voluntaris. Es tracta d’una mesura que té com a objectiu seguir les recomanacions i posar a l’abast de la població l’accés a la protecció davant la Covid-19, per als desplaçaments en i l’accés als comerços.

Per la seva part, l’Ajuntament de de Sant Pere de Ribes també ha facilitat la distribució d’un paquet de 5.000 mascaretes, en aquest cas entre els usuaris del bus. A més, en la darrera setmana, el consistori ha lliurat 2.900 mascaretes realitzades per un grup de cosidores voluntàries (2.450 per a adults i 450 per a infants).

Les autoritats sanitàries recorden que l’ús de les mascaretes al transport públic és obligatori. Tanmateix, també emfatitzen que per a la pràctica de l’esport individual no és recomanable, ni s’exigeix. I reiteren, que si són mascaretes reutilitzables cal que es netegin després de cada ús: la zona d’ajustament amb la cara si és mascareta autofiltrant, i rentat a 60 graus si és una mascareta casolana.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA