LOADING

Type to search

Actualitat

Els bombers voluntaris de Sitges, un actiu imprescindible

SONY DSC

Els bombers voluntaris de Sitges esperen que finalitzi el període d’exposició pública que permetrà iniciar les obres d’ampliació i reforma del Parc, ubicat al Poble Sec. Les obres permetran la construcció d’una planta, una nova cotxera i l’adaptació de la instal·lació amb un vestuari femení, ja que esperen l’arribada de tres nous voluntaris, entre els quals hi ha una dona.

Encara que el seu servei és desinteressat i voluntari, els requisits per obtenir una plaça són similars a la dels bombers funcionaris; la diferència fonamental és que, aquests darrers, cobren i els voluntaris reben una aportació simbòlica per sortida.

Sovint es pensa en ells la nit de Sant Joan, però són un actiu imprescindible tot l’any. Aquesta revetlla van realitzar vuit sortides, que s’afegeixen a les prop de 300 que realitzen al llarg de l’any.

A L’Eco d’aquesta setmana publiquem un reportatge de dues pàgines sobre els Bombers voluntaris de Sitges. El podeu trobar als diferents punts de venda i en l’edició digital a iQuiosc.