LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Els carrers del centre i el Passeig estrenen senyalització

Amb els nous horaris hi ha diversos carrers de la vila on hi ha una forta concentració de persones i l’Ajuntament de Sitges ha optat per la senyalització per endreçar la circulació i que tothom pugui passejar o fer esport tranquil·lament i mantenint la distància de seguretat.

La fase 0 de la desescalada ha augmentat el nombre de persones que es mouen pels carrers de la vila, sobretot de 6 a 10 hores del matí i de 20 a 23 hores de la tarda, quan la major part de la població, la del tram entre 14 i 69 anys, pot sortir el carrer per passejar-hi o fer-hi esport.

El Passeig Marítim s’ha convertit aquests dies en el lloc més concorregut de la vila i el lloc on es desplacen centenars de sitgetans després dels aplaudiments als sanitaris de les 20 hores. Per aquest motiu, i amb l’objectiu de garantir que l’afluència de persones no posi en risc la seguretat, s’han introduït algunes modificacions en la mobilitat de la zona, tant pel que fa al trànsit de vehicles com de persones. També s’han senyalitzat altres carrers del centre de la vila:  Major, Parellades, Sant Francesc, Artur Carbonell (les dues voreres), Jesús, Illa de Cuba i Passeig Vilafranca (d’Artur Carbonell a Salvador Mirabent).