LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Els centres educatius de Sitges recuperen la plena normalitat, després dels aïllaments de la setmana passada

L’escola Maria Ossó, el passat mes de gener

Els centres educatius de Sitges van tancar la setmana passada amb 114 persones –entre alumnes i docents– confinades preventivament. Una setmana després no n’hi ha cap.

L’evolució de les dades ha estat altament favorable en els centres educatius de Sitges durant aquesta setmana. Això és degut a que els grups aïllats hi van ser de manera preventiva, ja que alguns dels seus alumnes o professors havien estat amb algun contacte positiu. Però les proves posteriors han confirmat que no hi havia cap cas.

L’únic positiu en els darrers dies ha estat un alumnes de l’Esteve Barrachina. Als seus companys de classe també se’ls hi van fer les proves i van sortir, en tots els casos, negatives.

Per la seva banda, a Ribes tampoc hi ha cap grup ni alumne confinat i a les Roquetes, només dos alumnes de l’institut Xaloc. En els darrers dies hi ha hagut cinc casos positius en centres del municipi: dos a Can Puig i un al Pi, Santa Eulàlia i Xaloc.

Per altra banda, a L’Eco d’aquesta setmana publiquem un ampli reportatge sobre les preinscripcions escolars per al curs 2021/22 i el descens registrat entre els alumnes de P3. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Notícies relacionades:
La Covid-19 manté 93 alumnes a Sitges en confinament preventiu (21 de febrer de 2021)
La incidència de la Covid-19 a les escoles baixa a Sitges i Sant Pere de Ribes (10 de febrer de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure