LOADING

Type to search

Esports

Els clubs pateixen i perilla el final de temporada

El camp de futbol d’Aiguadolç, el passat dimarts.

Aquests darrers dies al poc que queda de la secció esportiva de diaris, ràdios de televisions estan parlant molt de l’ajornament dels Jocs Olímpics, l’anul·lació de Wimbledon i d’un grapat de proves del Campionat de Moto GP, què passarà amb el Tour de França i, sobretot, quan es reprendrà la lliga de futbol. Tot i que pràcticament no se’n parla, l’esport base i amateur també està patint la crisi econòmica i sanitària. La Covid-19 està generant grans pèrdues econòmiques. Les entitats esportives de l’esport aficionat de tot el país emmalalteixen per una falta absoluta d’ingressos, una situació comparable amb la qual estan patint la majoria de petites i mitjanes empreses. Ara és primordial reduir costos i per això una de les possibles solucions és donar per conclosa la temporada, la qual cosa permetria als clubs acollir-se al tancament per situació d’emergència i, eventualment, sol·licitar ajudes i compensacions per part de les autoritats públiques.

Però aquesta situació de donar per finalitzades  les competicions no és ben acollida per bona part dels clubs i els jugadors, amb afany competitiu i que veuen que perilla la competició com just quan arribava el moment clau de la temporada. Hi ha, però, un problema de dates. Els equips amateurs, per motius laborals, no poden jugar dos partits setmanalment durant un període de temps prolongat i és per això que les federacions estan tirant d’enginy per veure com poden jugar els partits que falten.

A l’edició en paper de L’Eco d’aquesta setmana tractem la situació que viuen els clubs de Sitges i Ribes i us expliquem les solucions que estan buscant les federacions per poder acabar les competicions. Pots comprar la versió digital a través d‘iQuiosc.