LOADING

Type to search

Actualitat

Els encants del Port desperten l’interès de Yamaha

La Yamaha MT-09 2021 al Port de Sitges

La vila de Sitges és una de les poblacions catalanes que acull més rodatges i sessions fotogràfiques durant l’any i enguany segueix renovant aquesta condició. A finals d’estiu va ser l’escenari del llargmetratge Las Leyes de La Frontera, dirigida per Daniel Monzón i basada en la novel·la de l’escriptor Javier Cercas. Aquesta setmana, el motociclisme ha estat el protagonista i el magnífic escenari del Port de Sitges ha estat l’escollit.

Al llarg de tota la setmana, periodistes especialitzats en motociclisme han conegut model Yamaha MT-09 2021: la famosa empresa japonesa del món del motociclisme, ha triat el privilegiat escenari del port sitgetà per a presentar el seu nou model, la Yamaha MT-09 202. Yamaha ha convocat diàriament un petit grup de periodistes nacionals i internacionals, perquè coneguin la nova joguina de Yamaha i les magnífiques instal·lacions del Port de Sitges.

A part de Yamaha, diverses corporacions han triat el Port per als seus rodatges. Fa unes setmanes, el programa de TV3 Persona Infiltrada, va gravar part d’un dels capítols, en què la protagonista era Mari Pau Huguet, a les instal·lacions portuàries. L’any passat van gravar un episodi de Killing Eve, una sèrie exitosa de HBO, i la campanya de la Generalitat per a promocionar els ports esportius catalans. Els encants del Port criden l’atenció de grans corporacions i institucions.

Com ja va avançar L’Eco a principis de desembre, la condició de Sitges com a escenari de rodatges publicitaris i cinematogràfics ha deixat de tenir un caràcter complementari en la política de promoció de la vila per esdevenir un dels punts estratègics. El regidor de Promoció Econòmica, Guillem Escolà, va portar fa uns mesos a Sitges la seu de la Node Garraf Film Commission i ara l’ha ampliat cap al conjunt de les tres comarques del Penedès. Aprofitant el festival Sitges Next, que es va celebrar a finals de novembre, la Film Comission: ara batejada com Gran Penedès Film Commission.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure