LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Els esportistes prenen el Passeig de nou… i els surfistes, el mar

Caminants i corredors, al Passeig Marítim, avui dissabte a les 9 hores
Surfistes a la platja de la Ribera, avui poc abans de les 9 hores

El segon dissabte de permís d’activitats esportives individuals ha tornat a omplir la Ribera i el Passeig Marítim des de primera hora del matí fins les 10, data de finalització de la primera franja horària. El moviment ha continuat també al mar, ja que les onades que hi arribaven en alguns trams han permès treure les taules de surf.

Aquest dissabte hi havia més caminants que corredors. Potser no s’ha registrat l’elevat moviment de dissabte passat, dia en què es va estrenar el permís, però l’afluència ha estat més que notable des de les 7 hores. També hi ha hagut una notable presència de ciclistes, que circulaven pel nou carril de la calçada habilitat per l’Ajuntament. Aquesta mesura ha deixat el Passeig Marítim, en un sentit de circulació de vehicles, en direcció a Terramar; els que tornen cap a la vila han de fer-ho per l’interior (avingudes Navarra i del Vinyet, Passeig de Vilanova…). El moviment de ciclistes, com ja va passar el passat cap de setmana, ha estat superior al Camí de la Fita, en direcció al massís.

Però l’activitat esportiva, a més de terrestres ha estat també aquàtica. Hi havia mar moguda i això ha permès que els surfistes hagin tret les seves taules. Dissabte passat no ho van poder fer (oficialment, ja que alguns van sortir igualment), perquè l’Ajuntament encara no havia autoritzat les activitats aquàtiques. La major concentració de surfistes ha estat a la platja de la Ribera, la de l’Estanyol (on hi ha hagut les onades més grans), Balmins i la de la Riera Xica. També se n’ha vist algun passat les Anquines. Es calcula que han sortit aquest mató al voltant d’un centenar de surfers (a més d’alguns altres practicants de pàdel surf). La majoria feia dos mesos que no treien la taula a mullar.

Notícies relacionades:
Els esports aquàtics tenen via lliure, mentre els carrers s’omplen de gent (4 de maig)
L’obertura de platges s’inicia amb la polèmica per la prohibició per practicar esports a la mar (3 de maig)
El passeig incorpora carrils per a persones per afavorir la mobilitat (3 de maig)
Els corredors prenen el passeig (2 de maig)

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure