LOADING

Type to search

Actualitat

Els fanals de La Fragata recuperaran el seu color original

Una empresa especialitzada està realitzant la part final d’una intervenció que va començar l’any passat


Els fanals de la part interior de la zona de la Fragata estan sent objecte d’una intervenció que els permetrà recuperar el seu color original. Aquesta operació és la part final d’una intervenció que va començar l’any passat, quan es van netejar i repintar els deu fanals de la banda de mar del Passeig. Els treballs, que està previst que acabin a final de mes, permetran tornar a veure aquests fanals amb el seu color original, sempre que les circumstàncies meteorològiques ho permetin.

La intervenció consisteix en escatar la peça i netejar-la, per després dotar-la d’una capa d’imprimació i protecció adient a la seva ubicació a la vora del mar. Finalment es pintarà de color forja tot el cos central i els elements decoratius mariners de color daurat.

El regidor de Serveis Urbans, Jaume Monasterio, considera que “hem de vetllar perquè tots els elements dels carrers estiguin en bon estat, però encara més quan parlem de llocs emblemàtics de Sitges, com el passeig i la Fragata” i afegeix que “l’actuació sobre aquests fanals ha estat profunda, perquè abans de repintar-los els hem de protegir de les afectacions que tenen per estar al costat del mar”.

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure