LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Els festivals de música tornen aquest estiu a Sitges

Ninot durant la seva actuació en la passada edició del Festival Jardins de Terramar

Les principals cites musicals de les nits d’estiu a Sitges es reinventen per garantir una oferta oberta a tots els públics. Programes alternatius, formats més reduïts i cartells amb protagonisme del talent local tornen a la cartellera musical. Imaginar un estiu sense música a Sitges és un malson. D’aquí la celebració de la recuperació del programa de les cites musical com el somni – desitjat– d’una nit d’estiu.

El tret de sortida serà l’11 de juliol, amb el concert –ja programat i no cancel·lat– del Petit de Cal Eril i Ninot, com a formació local. A partir de la segona quinzena del mes de juliol i fins el mes de setembre, les principals cites musicals de l’estiu – Sitgestiu Cultural, Festival Jardins Terramar, Concerts de Mitjanit i Barraques – confirmen una programació de concerts per aquest estiu amb totes les mesures de seguretat vigents, en diferents ubicacions i amb el talent local present en moltes de les programacions.

S’estudien dates i diferents formats, i no es descarta alguna programació en línia. Són les principals propostes perquè la música no deixi de sonar, en un marc de nova normalitat, que exigeix control d’aforament, seients i mesures respecte les distàncies, però que ha certat la fòrmula per garantir una oferta de qualitat i prou eclèctica, per no deixar cap públic sense música en viu.

Trobareu més informació i el detall del calendari a l’edició impresa de L’Eco d’aquesta setmana, i també en edició digital, a l’IQuiosc. cat.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA