Sitges, 13 de Desembre de 2017 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 12:20 h

Els herois del Tapa a Tapa

Cuines i cambrers afronten amb professionalitat la ruta, per la que reben la visita de milers de persones durant 10 dies

01/12/2017 07:000 comentaris
 
L’objectiu principal del client del Tapa a Tapa és menjar i beure, normalment, en parella o amb els amics. Per a algunes colles s’ha convertit en tota una tradició i recorren –llibret en mà i un a un– tots els establiments que participen, si pot ser en un únic dia, en un repte més complicat quan en són 35 o més. Els clients gaudeixen sense evitar fixar l’ull en els cambrers que a un ritme frenètic intenten atendre totes les demandes sense perdre els barems de qualitat i professionalitat en el servei que ofereixen la resta de l’any fora. Aquest és l'aparador d’un engranatge més gran; és el resultat d’un treball previ, invisible al consumidor, però que hi és; d’una estratègia que, més enllà de donar grans beneficis econòmics, els donen a conèixer al gran públic.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al seu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris