LOADING

Type to search

Actualitat

Els hotels comencen a treure el cap

L’hotel Medium Sitges Park, dimecres passat

Comença a haver-hi llum al final del túnel. Després d’un any d’una pronunciada i accentuada crisi, el sector turístic de Sitges està detectant els primers símptomes d’una lenta, però perceptible, recuperació. El camí encara és llarg i costa amunt, però els indicadors apunten que el 2021 no només serà millor que l’any anterior, sinó que també pot presentar uns resultats esperançadors.

Les prevsions apunten que els dies festius de Setmana Santa es poden registrar ocupacions superiors al 75 per cent, malgrat que per a la setmana posterior pràcticament no hi ha reserves. Aquesta setmana, amb l’obertura perimetral, ja hi ha hagut moviment, especialment en la restauració.

A L’Eco d’aquesta setmana expliquem les previsions i quins símptomes de recuperació hi ha, tant de cara a la Setmana Santa com a l’estiu. A més, també indiquem les dates de reobertura de cadascun dels peincipals hotels. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA


ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure