LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Els hotels no obriran en la primera fase

Un treballador del Subur Marítim fent tasques de manteniment.

Un altre de les grans incògnites que deixa la crisi sanitària és com serà allotjar-se a un hotel després de la Covid-19. El sector hoteler sitgetà fa temps que està patint la crisi del coronavirus, el febrer van veure com els hi anul·laven totes les estades de la setmana del Mobile World Congress, època en la qual vorejaven el 100%, i seran un dels últims en obrir les portes i tornar a la normalitat. La setmana vinent, Sitges passarà a la fase 1, que permetrà tornar a obrir els hotels, però amb les piscines, el bufet i les zones comuns tancades. Cap hotel de la vila s’està proposant obrir en aquesta fase 1 i es plantejarien fer-ho a la fase 2, a la qual no s’arribarà fins d’aquí a dues o tres setmanes.

Però com obriran els hotels un cop acabi la desescalada? Hi haurà limitació de l’ocupació a aproximadament la meitat, per poder mantenir mesures importants  per evitar la propagació com mantenir la distància de seguretat entre els clients. La tecnologia també esdevindrà clau en els pròxims mesos i tant el check in i el check out s’hauran de fer en línia.

Els bufets, un dels llocs on més gaudien els clients dels hotels, també s’hauran de reconfigurar: tindran més porcions individuals, productes envasats i cuina en viu. També s’acabarà amb la típica imatge d’hamaques abarrotades a les zones enjardinades a l’aire lliure: les piscines també tindran limitació d’aforament.

A les habitacions s’eliminaran les coses no essencials: revistes, cafeteres, etc. i es reforçarà diàriament la neteja dels elements de manipulació habitual: comandaments, telèfons, portes, etc. Tot un nou món per descobrir.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA