LOADING

Type to search

Actualitat

Els menors de 16 anys entraran de franc als museus

Les noves tarifes aprovades pel Consorci del Patrimoni de Sitges per al 2020 amplien les reduccions per entrar als museus locals, tant el Cau Ferrat i el Museu de Maricel, com la Fundació Stämpfli i el Museu Romàntic, un cop acabin les obres de reforma, en el darrer trimestre del proper exercici. Amb les noves tarifes, que entraran en vigor el 2 de gener, els menors de 16 anys tindran accés gratuït a les quatre instal·lacions (fins ara, aquesta condició estava reservada per als menors de 13 anys). Les noves mesures han estat aprovades pel Consell General de la institució i suposen un primer pas en la proposta del regidor de Cultura, Xavier Salmerón, a favor de la gratuïtat plena dels museus.

Amb la nova tarifa, a més de la gratuïtat fins als 16 anys, s’implanten descomptes d’entre el 10 i el 30% per a diferents supòsits, com les famílies nombroses i monoparentals o els titulars de diferents carnets, com el Pass Modernista o el de Biblioteques. Els jubilats, estudiants, titulars del Carnet Jove i del Carnet Blau o les persones amb diversitat funcional mantindran el 50% de descompte que ja tenien fins ara.

Altres mesures que s’adopten són els descomptes del 20% per ales famílies que entrin amb menors o l’opció de pagar només per les exposicions.