LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Els Mossos denuncien dues persones que prenien el sol a la platja

La platja Sant Sebastià, el passat 7 d’abril

Els Mossos d’Esquadra han realitzat aquesta setmana una doble operació per denunciar dues parelles que prenien el sol en platges del terme municipal de Sitges, contravenint les mesures de confinament incloses en l’Estat d’Alarma. Totes dues operacions es van produir el passat dimarts 14 i van poder ser executades gràcies al dispositiu de l’helicòpter de la policia catalana, que diàriament sobrevola les platges catalanes per evitar que hi hagi gent que se salti el confinament.

La primera acció va ser a les 11.30 hores a la platja del Port Ginesta, a les Botigues. L’helicòpter dels Mossos va detectar una parella que prenia el sol aprofitant el bon temps. Cap dels dos, a més, duia cap mena de protecció contra la Covid-19. En notar que eren observats pels agents de l’helicòpter, la parella va marxar abans que arribés la patrulla de la policia. La dona va aconseguir escapolir-se, però a l’home –de 56 anys i veí del municipi– se’l va aconseguir aturar poc després i va posar com a excusa que estava passejant el gos. Els agents van poder comprovar que era a una distància considerable del seu domicili i, a més, el van poder identificar com el que instants abans era a la platja. Va ser denunciat per incompliment flagrant del confinament.

Mitja hora després, el mateix helicòpter va detectar una altra parella a la platja de l’Home Mort, per accedir a la qual es necessita efectuar un recorregut a peu de 15 minuts, que comença on havia estat la discoteca L’Atlàntida. Quan la parella va veure l’helicòpter va provar d’amagar-se en la zona boscosa de Miralpeix. Quan l’helicòpter va deixar de sobrevolar la zona, la parella va sortir del seu amagatall, però en aquells moments ja s’havia personificat una patrulla que s’havia desplaçat en vehicle, que els va aconseguir aturar. L’home va posar com a excusa que havia sortit a buscar llenya, tot i el temps primaveral que lluïa. Es tracta d’un individu de 38 anys, de nacionalitat italiana i veí de Sitges.

Notícies relacionades:

La Policia Local deté un reincident després de denunciar-lo quatre vegades

La Policia Local efectua la primera detenció per incompliment

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA