LOADING

Type to search

Cultura Sin categoría

Els museus programen més de 50 activitats culturals aquest estiu

El grup Retrio, ahir al Cau Ferrat (F. Museus de Sitges / Visit Sitges)

El Sitgestiu 2019, el programa cultural de Museus de Sitges, va començar ahir amb la primera sessió de Jazz al Cau, els concerts de jazz i swing del grup Retrio al Cau Ferrat. Fins a començament de setembre, el Sitgestiu ha programat més de 50 activitats culturals, entre jazz, òpera, clàssica, rutes patrimonials i tallers infantils.

El Sitgestiu està estructurat en propostes estables per dies: els dimarts és el dia del jazz al Cau; els dimecres, dels tallers infantils; els dijous, de la Clàssica al Racó, i els diumenges de l’òpera de butxaca al Saló d’Or del Palau de Maricel. A més, també hi ha altres propostes, com les dues sessions de Tasta el Sitges més mariner (20 de juliol i 3 d’agost: efectua un recorregut pel Museu de Maricel i altres espais del centre històric i finalitza amb una degustació de plats de pesca de Sitges a Can Falç) i els Capvespre de lluna plena (17 de juliol i 16 d’agost: recorreguts per Maricel les nits de lluna plena).

Un dels plats destacats del Sitgestiu és el cicle Clàssica al Racó, que comença demà dijous i que ha programat sis concerts de música clàssica entre els guanyadors de la modalitat de cambra i cant del Concurs Mirabent i Magrans, que impulsa cada primavera aquesta família sitgetana. Els sis recitals seran els dies 11 de juliol (Quartet Toldrà), 18 de juliol (Ayelén Mose), 25 de juliol (Antón & Maite Piano Duo), 1 d’agost (Lalit Worathepnitinan), 8 d’agost (Quartet Altimira) i 29 d’agost (Yeani Lee).