LOADING

Type to search

Actualitat

Els sectors econòmics carreguen contra el Govern municipal

Manel Martínez, Oskar Stöber i Carlos Prieto, en una imatge d’arxiu, el juliol passat

La decisió del Govern municipal d’impedir l’actuació de la draga per portar sorra a les platges de Sitges ha provocat la reacció airada de les tres principals entitats econòmiques del municipi: Gremi d’Hostaleria, Sitges Comerç i Associació Turística de Serveis a les Platges de Sitges. Els presidents de totes tres, Oskar Stöber, Carlos Prieto i Manel Martínez, respectivament, publiquen aquesta setmana un article a L’Eco de Sitges, on carreguen durament contra el Govern municipal, pel que consideren un escenari en què “cada vegada anem a pitjor”.

En el seu article, els tres representants dels sectors econòmics apunten que “la draga és l’única solució real per tenir sorra mentre l’Administració es posa les piles per trobar una solució definitiva” i afegeixen que “cada vegada ens cal més l’aportació de sorra per mantenir a flotació el vaixell. Una aportació que, a més, ve dels nostres ports, ajudant-los a mantenir-se en funcionament doncs, si no es draguen, no poden operar”.

En el seu article, Stöber, Prieto i Martínez incorporen altres factors de crítica cap al Govern (com la pressió fiscal i la neteja), a més de la sorra, i  sentencien que “podem parlar de turisme sostenible, intel·ligent, de qualitat, o del que vulguem, però sense platja tot això no funciona a Sitges”. Tots tres presidents, acompanyats de representants d les seves respectives juntes, es trobaran amb l’alcaldessa, Aurora Carbonell, i els regidors de Turisme, Luismi García i Platges, Guillem Escolà, en una reunió dimecres vinent, que es preveu que sigui tensa.

Podeu llegir l’article en l’edició de L’Eco d’aquesta setmana, que trobareu en els diferents punts de venda o bé en format digital a iQuiosc.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure