LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Els serveis de neteja reforcen les operacions de desinfecció als contenidors

Actuació de desinfecció als contenidors de Can Perico, aquest matí

L’Ajuntament ha iniciat un pla de desinfecció de contenidors, que recorre el municipi per diversos barris i sectors, per tal de fer una actuació setmanal de cada zona. L’operació consisteix en mesures de reg a pressió amb productes desinfectats, per tal d’eliminar possibles concentracions de virus i neutralitzar el seu contagi. Els contenidors són un dels llocs més freqüentats durant el confinament.

El pla destina una unitat del servei de neteja, que cada dia es concentra en dos sectors del municipi, un al matí i una altra a la tarda. En aquestes zones, recorren tots els carrers i cantonades on hi ha contenidors per dur a terme l’operació.

L’actuació s’ha completat amb una neteja a fons de les dependències de la Policia Local, obertes les 24 hores del dia. L’operació la va realitzar ahir l’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) de Sant Pere de Ribes. En aquest mateix pla, l’Ajuntament va executar la setmana passada operacions de neteja i de desinfecció de les tres residències de gent gran (l’Hospital, Les Magnòlies i Sitges Park) i la Fundació Ave Maria. També actuen en les proximitats i accessos a les farmàcies i a la parada de bus de l’estació.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA

També pots veure