LOADING

Type to search

Actualitat Coronavirus

Els treballs de jardineria es reprenen després de l’aturada

L’Hort de Can Falç, en una imatge de la setmana passada, un cop ja ha intervingut la brigada

Els treballs de jardinera de l’espai públic i principals jardins de Sitges s’han encetat amb la Fase 1. L’aturada forçosa per la Covid-19, que no permetia realitzar treballs en la via pública –excepte en els casos de perill–, ha deixat la flora créixer lliurement just en el moment de l’esclat de la primavera. La imatge d’abandonament en diversos sectors havia provocat diversitat de queixes.  

La brigada municipal i l’empresa social del Tegar han començat els primers treballs i l’elaboració d’un calendari per al proper mes i mig de treballs. L’objectiu és que a finals del mes de juny s’hagin realitzat les principals intervencions.  

El primer pas ha estat arranjar els jardins tancats –complint les ordres de la intervenció sense vianants– que s’obriran en la Fase 3 de la desescalada. Principalment l’Hort de Can Falç, els Jardins de Terramar i el nou parc de Can Ferratges, que es reobriran ja arranjats.  

Els criteris per al pla de treball són la perillositat, la visibilitat i mobilitat de vianants, amb una replantació i especial atenció a la flora autòctona pels escocells de l’arbrat urbà.  

Podeu trobar més informació ampliada i el detall de les intervencions realitzades a l’edició de L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar a L’Eco als punts de venda habituals que continuen oberts, que són la majoria on distribuïm el setmanari: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també us el podem portar a casa, si ens truqueu al 666 82 79 38. O bé, el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Llegeix totes les novetats a CORONAVIRUS HORA A HORA