LOADING

Type to search

Cultura

Els universos paral·lels d’Anna Monzó captiven el Miramar

La pintora sitgetana recull en una exposició les obres creades durant els darrers tres anys

Anna Monzó, artista sitgetana torna a exposar després de 5 anys al Centre Cultural Miramar. Fins el 21 juliol es podrà visitar l’exposició ‘Multi-univers’ que consta d’una setantena de peces, entre dibuixos i teles, que ha creat durant els derrers tres anys.

La mostra s’ha inaugurat aquest passat divendres, i en nom de l’artista va parlar Antoni Sella, director de L’Eco de Sitges i amic de la pintora. Sella va explicar com s’observa una evolució creativa i que les peces que presenta aquí «són uns quadres molt més confiats en la capacitat de regeneració que té la bellesa. I a mi em sembla molt bonic per algú després de passar per una veritable travessa del desert, dels sentiments, d’haver-se enfrontat a ella mateixa i, sobretot, d’haver tingut la valentia de fer-nos partícips a tots, els seus conciutadans d’aquesta trajectòria, cinc anys després torna a aquest mateix espai i torna amb una vitalitat viva i amb una il·lusió que alguns no recordàvem”.

Anna Monzó va mostrar el seu interès per la física quàntica i com en joc de miralls parla dels universos paral·lels capaços d’interactuar i que poden condicionar els altres. L’artista amb una captació de nous paisatges en l’univers fa una mirada al passat, cap a al món de la història de l’art amb referències a artistes clàssics.

Pep Pascual, comissari de l’exposició i marit de l’artista, ha bastit aquesta mostra amb una selecció d’obres creades amb tècnica mixta sobre tela, paper o fusta i que amplien els seus àmbits d’interès.

Finalment la regidora de Cultura, Tradicions i Festes en funcions, Rosa Tubau, va recordar l’antològica d’Anna Monzó del 2014 impulsada per l’aleshores regidora de cultura, Mireia Rossell, per posar en valor i divulgar l’obra d’artistes locals de prestigi i mostrar el valor artístic que tenim com a poble.

ARTICLE ANTERIOR