Els veïns de la Granja diuen prou a robatoris

- Publicitat -

Per la zona de la Granja 2, el Vinyet i Terramar han aparegut diversos cartells enganxats als fanals, alertant que es cometen robatoris en vehicles estacionats.

“No deixi res de valor al seu cotxe. Hi ha lladres pels voltants”. Ras i curt. Diversos cartells amb aquesta frase en català, castellà, anglès, francès i italià, criden l’atenció dels residents, passavolants i turistes que deixen el seu vehicle per la zona de la Granja 2, Vinyet i Terramar. Els veïns de la zona estan farts dels robatoris, dels vidres de cotxes trencats i de viure amb l’ai al cor permanent. Alerten que el problema fa mesos que dura i que saben qui són els presumptes lladres.

Aquests acostumen a robar cotxes amb matrícula estrangera, ja que la majoria no denuncia els fets. Els residents es queixen que la policia “no fa la tasca preventiva” i afegeixen que “l’endemà de cometre un robatori, els presumptes delinqüents passegen per la zona tan tranquil·la”. Diversos testimonis certifiquen que s’ubiquen a les barraques, entre el passeig Vilanova i la via del tren, a l’altura del carrer de la Riera Xica, que hi ha construïdes en diverses parcel·les del sector de la Granja 2.

Us ho expliquem amb més detall a L’Eco d’aquesta setmana. Podeu trobar L’Eco als punts de venda habituals: quioscos, supermercats, estancs, fleques… A més, també el podeu comprar per iQuiosc.cat, on el llegireu en el mateix format que el paper.

Compra’l a iQuiosc.cat

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

Articles relacionats