LOADING

Type to search

Actualitat

ERC dibuixa un programa per al “Sitges dels propers 15 anys”

Aurora Carbonell, acompanyada de la seva candidatura, a l’acte d’ERC al Parc de Can Robert, diumenge passat

ERC va presentar el passat diumenge, en un acte a Can Robert, les 21 persones que configuren la candidatura republicana per a les properes eleccions municipals del 26M. El partit va defensar una llista que defineix “plural” i va avançar algunes de les propostes incloses en el seu programa electoral, ideat per definir com ha de ser “el Sitges dels propers 15 anys”, va explicar la cap de llista, Aurora Carbonell.

L’atracció de noves indústries per generar una millor oferta per als professionals locals i motivar que  es generin llocs de treball digne, són algunes de les mesures plantejades per afavorir l’accés a l’habitatge. Els republicans es marquen aquest punt com una de les prioritats del programa que defensen, i garanteixen altres mesures com severes sancions als habitatges d’ús turístic il·legals o donar suport econòmicament la rehabilitació d’edificis a canvi de lloguer assequible per revertir també la fugida de sitgetans a altres municipis. Incorporar l’ús de les noves tecnologies per a la millora dels serveis municipals; el medi ambient, i la promoció de Sitges com a destinació turística són altres de les propostes del programa republicà i d’esquerres.

La llista cremallera –combina dona-home del primer fins al darrer número– es va presentar per blocs: dones, homes, joves i candidats independents que van explicar els motius que els van portar a apropar-se i integrar-se dins la candidatura. Així fins als primers números de la llista (del 10 a l’1): Martí Sàez, Alejandra Villar, Llorenç Martínez, Júlia Pardo, Antonio Muñoz, Esther Daunas, Eduard Terrado, Carme Almirall, Jaume Monasterio i Aurora Carbonell, al capdavant.