LOADING

Type to search

Esports

Eusebio Sacristán, en coma induït per una caiguda

Eusebio, en la seva etapa d’entrenador del Girona

L’entrenador i ex-futbolista Eusebio Sacristán, amb residència a Sitges, es troba coma induït després que patís un traumatisme cranioencefàlic a causa d’una caiguda. Els fets van succeir dimecres a Valladolid, on s’hi va traslladar fa un any en un parèntesi en la seva carrera com a entrenador, després d’haver estat al capdavant d’equips com el Girona, la Reial Societat o el Celta de Vigo.

La família ha informat, a través d’un comunicat emès per la Fundació Eusebio Sacristán, que l’esportista ha passat la nit estable i que la seva situació clínica és la mateixa d’ahir, en coma induït un cop va ser sotmès a una intervenció d’urgència. L’esportista és a l’UCI de l’Hospital Clínic Universitari de Valladolid. En el mateix comunicat, la família ha agraït la dedicació dels professionals d’aquest centre, així com totes les mostres d’afecte rebudes tan bon punt es va conèixer la notícia.

Eusebio Sacristán està vinculat a Sitges des de la seva etapa com a jugador del FC Barcelona, entre 1988 i 1995, on va ser una de les peces claus del Dream team de Johan Cruyff. Com altres jugadors del Barça de l’època (José Mari Bakero, Romário i, posteriorment, el entrenadors Bobby Robson, Jose Mourinho i Louis Van Gaal) va fixar la seva residència a Sitges. Des d’aleshores hi ha estat directament vinculat a la vila, on hi té casa i on ha residit la major part del temps que les obligacions professionals no l’han fet desplaçar-se a altres ciutats. A finals del 2019, però, va marcar un parèntesi en la seva trajectòria com a entrenador i es va desplaçar a Valladolid, per seguir de prop l’aposta ecològica del celler que va muntar fa vint anys, Quinta de la Quietud.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure