LOADING

Type to search

Esports

Eusebio Sacristán surt del coma induït i evoluciona favorablement

Eusenbio, en la seva etapa d’entrenador de la Reial

Bones notícies a l’Hospital Clínic Universitari de Valladolid: l’entrenador i ex-futbolista Eusebio Sacristán ha sortit del coma induït al qual hi era des de feia nou dies, després d’una intervenció d’urgència en haver sofert un fort al cap per una caiguda. Sacristán ha reconegut la gent del seu entorn després d’haver estat “dormit” des del 30 de desembre. L’esportista vallisoletà –que té residència a Sitges, on hi viuen els seus fills– va patir una caiguda domèstica que li havia generat una forta tensió intracranial.

Els doctors que el tracten Sacristán han subratllat en ser extremadament prudents en la seva evolució: “encara hi ha molta batalla”. També la família de l’ex-jugador blaugrana va afirmar en un comunicat emès ahir que “s’ha de mantenir la prudència i la cautela, ja que el seu estat continua sent molt greu en el Servei de Medicina Intensiva. En els propers dies serà el moment d’avaluar els possibles danys neurològics que hagi generat el traumatisme i el posterior edema cerebral.

En els darrers dies, la família ha rebut mostres de suport i ànims des d’arreu del país, també Sitges, on Eusebio té una àmplia colla d’amics, a més de la família. Sacristán està vinculat a la vila des de la seva etapa com a jugador del FC Barcelona del Dream team. Va vestir la samarreta blaugrana entre 1988 i 1995. També ha estat entrenador del Girona, la Reial Societat i el Celta de Vigo.

Notícies relacionades:
Eusebio Sacristán, en coma induït per una caiguda (1 de gener de 2021)
El camí cap a la banqueta del Barça passa per Sitges (19 de setembre de 2020)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure