Sitges, 22 de Març de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 03:54 h

Festes i Cultura obtenen la nota més alta en la valoració municipal

Les polítiques turístiques assoleixen un aprovat alt, mentre que suspèn via pública, la lentitud en l’arribada de l’habitatge social i la pèssima imatge del ‘top manta’

Rosa Tubau, regidora de Cultura, Tradicions i Festes.
14/12/2018 12:250 comentaris
 
Les polítiques culturals i de festes obtenen la puntuació més elevada per part dels sitgetans, en alguns casos situant-se a prop d'un insòlit Excel·lent, com en el capítol de Festes. És el resultat de la segona entrega de l'enquesta realitzada per CTOC - OFV per a L'Eco de Sitges a 700 residents a Sitges, majors d'edat i repartits per diverses franges d'edat i entorns socials i que permet realitzar una fotografia de l'opinió ciutadana sobre diversos elements d'actualitat i interès públic.
 
Tant Festes com Cultura milloren els resultats respecte la mateixa enquesta, realitzada ara fa un any, quan ja van encapçalar, junt amb la gestió de Platges, la puntuació dels sitgetans. La valoració abraça el conjunt de la política de Festes (Festa Major, Carnaval, Corpus) i de les iniciatives culturals (la pròpia de la Regidoria, però també els museus o els festivals de Cinema i Jardins de Terramar, entre d'altres). Destaca en totes dues puntuacions el baix nombre de suspensos (només un 10% a Festes i un 18% a Cultura), poc habitual en aquest tipus d'avaluacions a la gestió pública.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al seu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa l’edició digital
 
0comentaris