Sitges, 20 de Febrer de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 01:03 h

Juan Antonio Flecha frega la victòria d'etapa a la Volta a Espanya

“He estat treballant tot el dia però quan s'ha escapat Cummings estava tirant jo del grup just en aquell moment i això m'ha matat, ha estat mala sort. Com a mínim ho he intentat i he donat la cara”.

Josep Soler/01/09/2012 11:350 comentaris

El ciclista Juan Antonio Flecha, premi Trinitat Catasús l'any 2003 per portar el nom de Sitges a l'èlit de l'esport internacional, ahir va ser tercer en la 13a etapa de la Volta a Espanya 2012 que tenia un recorregut de 172,8 km entre les ciutats gallegues de Santiago de Compostela i El Ferrol. 

Stephen Cummings, Cameron Meyer i Juan Antonio Flecha culminaven amb èxit una escapada que va començar quan es portaven poc més de 40 km de recorregut junt amb 4 corredors més, sense que el gran grup els poguès neutralitzar. 

Juan Antonio Flecha ho ha intentat a falta de 6 km de la línia de meta però els rivals han neutralitzat el seu atac. El que sí ha encertat ha estat Cummings que a falta de 3,5 km ha atacat i ha deixat clavats als seus rivals. Finalment el ciclista català ha arribat tercer a 4 segons del guanyador, Stephen Cummings.

El corredor de l'Sky Team lamentava al final de l'etapa no haver pogut aconseguir la victòria. “He estat treballant tot el dia però quan s'ha escapat Cummings estava tirant jo del grup just en aquell moment i això m'ha matat, ha estat mala sort. Com a mínim ho he intentat i he donat la cara.

0comentaris