LOADING

Type to search

Actualitat

La botiga Coso pateix, de nou, un robatori nocturn

La botiga de roba Coso ha tornat a ser víctima aquesta matinada d’un robatori amb el sistema d’encastament. Els autors han estavellat un vehicle, també robat, contra l’aparador, han trencat el vidre i han sostret diverses peces de roba.

Els fets han passat poc després de les 2 de la matinada, quan un BMW model X6 de color grana ha estat encastat pels seus ocupants contra l’aparador. Com a mínim, al vehicle hi havia dues persones. Els fets han succeït molt ràpid, tot i que han generat un fort soroll que han despertat algun veïns. Dues veïnes han trucat a la Policia i una d’elles també ha aconseguit gravar en un telèfon l’actuació vandàlica, en el moment que els autors marxaven corrent amb el cotxe.

El vehicle ha sortit a tota velocitat del centre de Sitges i, just després de la trucada, una patrulla s’ha instal·lat a la rotonda del Camí Capellans amb la carretera de Ribes, però quan han arribat, el cotxe ja havia passat en direcció a Ribes, segons els ha fet saber el vigilant ubicat a l’entrada de Vallpineda. El vídeo de la veïna ha permès veure la matrícula del vehicle i determinar que va ser robat a la localitat madrilenya de Fuenlabrada el 14 de gener passat.

És la segona vegada que la botiga Coso pateix un robatori d’aquesta mena en un mes i mig. L’anterior va ser la matinada del 5 de febrer, quan els autors van utilitzar el mateix sistema. L’establiment ha estat setmanes amb una fusta fent d’aparador i en els darrers dies havia instal·lat de nou el vidre.

A més d’aquesta botiga, en els darrers mesos s’han produït altres robatoris nocturns en establiments del centre de la vila, com la botiga Zappa i la concessionària de Movistar, a més de bars i restaurants com el Pic Nic, el Chiringuito, la Bodegueta o Can Gregori, als quals se’ls ha sostret la màquina de tabac.

Notícies relacionades:
Nou robatori al centre de Sitges (5 de febrer de 2021)

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure