Sitges, 24 de Març de 2019 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 04:10 h

La Cava Club tanca les portes

Un avís i el procediment obert del Retiro per adaptar els espais a la normativa provoca un sobtat cessament de les activitats previstes fins que es prengui una decisió concreta

15/02/2019 11:150 comentaris
 
Sitges ha perdut, al menys de moment, l’única sala de concerts, espai de sinergies entre músics i sala d’espectacles, que mantenia la flama de l’esperit bohemi i cultural de la vila.
 
La notícia del cessament immediat de les activitats es donava a conèixer el passat divendres a mig matí.
Un avís a la policia local i als serveis tècnics municipals, fruit del dispositiu del dissabte anterior, posava entredit la continuació de les activitats a la Cava Club del Retiro, davant una imminent denúncia formal. L’advertiment va empènyer l’entitat a prendre la difícil decisió de tancar les portes, cessant el programa de concerts previst per als propers mesos. De fet, des del Retiro s’ha anunciat que fins passat el Carnaval, no es prendrà cap decisió respecte del futur de La Cava, mentre l’entitat, al mateix temps, es troba immersa en el procediment d’adaptació de les instal·lacions a la normativa requerida per la seva llicència d’activitats.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco ja disponible al seu punt de venda habitual
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris