Sitges, 25 de Setembre de 2018 twitter.com/lecodesitges facebook.com/lecodesitges 13:43 h

La construcció d’un aparcament en zona verda crispa Pins Vens

Veïns de la zona creuen que l’Ajuntament ha comès delictes mediambientals i urbanístics

06/04/2018 09:030 comentaris
 
Des de fa dues setmanes, l’Ajuntament construeix un aparcament en uns terrenys propers al pavelló de Pins Vens, una zona de 3.741 metres quadrats amb forma d’escaire, situada entre l’avinguda de Josep Tarradellas i el carrer del Doctor Joan Ramon Benaprès. Aquesta actuació, que forma part de les anomenades inversions sostenibles (un terme que no fa referència al medi ambient, sinó de les inversions que l’Ajuntament pot fer ara que compleix amb les exigències del  ministre Montoro) té, però, un problema important: s’està fent en una zona tipificada com a zona verda al Pla d’Ordenació Urbanística (POUM). Segons aquest document municipal –que regula, entre altres coses, què es pot construir i on– en aquesta àrea hi podria haver un parc, un jardí o un espai similar, però no un aparcament.
 
Podran llegir la notícia completa a les pàgines de L’Eco de Sitges ja disponible al teu punt de venda
 
Podran llegir la notícia completa a l’edició digital
 
0comentaris