LOADING

Type to search

Actualitat

La convocatòria de les associacions econòmiques congrega un centenar de persones

Carlos Prieto, Manel Martínez i Oskar Stöber, aquest matí a la plaça de l’Ajuntament

Després de l’enèsim desacord entre l’Equip de Govern de l’Ajuntament i les associacions econòmiques –ahir dimecres van celebrar una reunió que va acabar sense acord i ni tan sols acostament de posicions–, aquest matí, gairebé un centenar de persones s’han concentrat a la plaça de l’Ajuntament. La trobada, convocada per l’Associació de Platges, el Gremi d’Hostaleria i Sitges Comerç, sota el lema Sense sorra no hi ha Sitges, també ha estat secundada pels regidors de l’oposició de Junts per Sitges, Ciutadans i Nou Horitzó. Luismi García, regidor de Turisme, ha presenciat tota la concentració des de la porta de la casa de la Vila.

Els presidents dels tres gremis ha despenjat una pancarta amb l’argument principal de la trobada. “La situació és d’extrema gravetat i necessitem un Govern que actuï. Ens juguem la feina de molta gent i encara més en una situació de crisi com l’actual”, ha manifestat Manel Martínez, president de l’Associació de Platges. Per la seva banda, Oskar Stöber, president del Gremi d’Hostaleria, ha detallat que “Sitges necessita una solució definitiva, però mentrestant volem una alternativa. Estem jugant amb l’ocupació de molta gent”. El president de Sitges Comerç, Carlos Prieto, ha tancat la trobada comentant que “aquest Equip de Govern ha aconseguit que ens unim tots”.

L’Eco de demà divendres exposarem amb més detall les dues propostes de trasllat de sorra (per via terrestre i amb la draga) i ho acompanyarem amb opinions de diferents experts.

Llegeix totes les novetats a SITGES, HORA A HORA

ARTICLE ANTERIOR
SEGÜENT ARTICLE

També pots veure